Lézertonerek és tintapatronok

megkönnyítjük a választást

Victoria
10 éves gyártói tapasztalatunkkal állunk rendelkezésedre!

A 2004-ben született termékcsalád immár egy teljes évtizede töretlen népszerűségnek örvend. Széles választéka napról napra bővül, készletről elérhető, ezáltal biztosítva a folyamatos ellátást.

Victoria
Gazdaságos megoldás?

Igen! A VICTORIA tintapatronok és lézertonerek használata akár 30-60%-os költségmegtakarítást tesz lehetővé, mely köszönhető az újratöltési technológia alkalmazásának valamint a nagyobb kapacitásnak, nagyobb töltőanyagnak bizonyos termékek esetében.

Lehet ezt még fokozni?

Igen! A VICTROIA termékek folyamatos fejlesztése garancia a minőségre, használatukkal nem fordulhat elő rossz illeszkedésből adódó nyomtatóhiba.

Victoria
100% cseregarancia!

Igen, jól látod, 100% cseregaranciát vállalunk minden egyes darabra. A szigorú gyártási előírások és minőségi követelmények következtében a selejtarány rendkívül alacsony. Ha ennek ellenére mégis gyárihibás termékbe botlanál, vidd vissza az eladónak és kapsz egy másikat. Természetesen a visszahozott darabokat bevizsgáljuk, és a levont tanulságok nyomán tovább javítjuk termékeink minőségét, hogy ezután is csak a lehető legjobbat adjuk Neked!

Victoria

Szereted a ZÖLDET?

Mindannyiunk feladata a környezeti terhelés csökkentése, a környezeti teljesítmény növelése, energia- és anyagtakarékos eljárások alkalmazása, a megújuló természeti erőforrások előtérbe helyezése. Napjaink fogyasztói vásárlási döntéseik során kiemelt jelentőséget tulajdonítanak a környezetvédelmi szempontoknak, legyen szó akár a gyártási folyamatról, a termék anyagáról, vagy egy szolgáltatás elemeiről.

Jó helyen jársz!

A VICTORIA nyomtató-kellékanyagok használatával óvod a természetet, mivel a termékek legnagyobb része újratöltött, újrahasznosított termék. A gyártási folyamatok a szigorú ISO14001 környezetirányítási rendszer által előírt szabványok alkalmazásával folynak. A VICTORIA tonerek és patronok jelentős része hazai és Európai Uniós gyártósorokon születnek, így lényegesen kevesebbet utaznak a világban, útjuk során jóval kevesebb a károsanyag-kibocsátás, mintha távoli kontinensekről érkeznének hozzánk.

A VICTORIA nyomtató-kellékanyag igazán környezettudatos választás!
Tegyél velünk a gyermekek mosolyáért!
Victoria

Ha Neked is fontos, hogy gyermekeket támogathass, a VICTORIA termékek vásárlásával ez is teljesül.Több VICTORIA nyomtató-kellékanyag vételárából meghatározott összeget átutalunk a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány célkitűzéseinek támogatására. Az alapítvány tevékenységéről az alapítvány honlapján tájékozódhatsz:

Lézertonerek és tintapatronok

Nem tudod milyen tonerre vagy patronra van szükséged? Segítünk!

A VICTORIA kellékanyag-kereső segítségével a hazánkban forgalmazott nyomtatók nagy részéhez megtalálod a megfelelő típust.

Victoria
Kellékanyag kereső